scroll

Bemutatkozás

A B44 Ház a belváros egyik legfrekventáltabb részén, a gyorsan fejlődő, jó hangulatú Palotanegyed szívében helyezkedik el. Az ingatlan a Bródy Sándor és Kőfaragó utca közötti átmenő telken található, amelyet forgalomcsillapított, vegyes használatú közterületek határolnak.

A házban 34 db jellemzően 32 – 68 m2 nagyságú lakás kerül megépítésre. A földszinten egy 315 m2-es üzlethelységet, a földfelszín alatt pedig teremgarázst alakítunk ki.

Az épület leírása:

A két utcára nyíló, zártsorú beépítésből adódik, hogy a telekre egy-egy épület kerül az utcai oldalakra, közöttük összekötőszárny lépcsővel, lifttel.

Az épületek kialakítását az építészetileg rendezett, esztétikus kialakíthatóság érdekében egy egységként kezeltük. Az épülettömegek megfelelnek az előírtaknak és a meglévő lakóépületekhez illeszkedő tömegméretűek (pince, földszint, 5 emelet, tetőtér).

A felvonó és a lépcsőház valamennyi szintet kiszolgálják.

Az épület belső udvarán füves kertet létesítünk, mely, esztétikus növényekkel, fákkal lesz betelepítve.

Az épület főbejárata, gyalogos megközelíthetősége a Bródy Sándor utcai oldalra kerül. A mélygarázs a Kőfaragó utca felől autólifttel lesz megközelíthető. A gépkocsi beállók esetében igény szerint duplázó is beépíthető. Ennek lényege, hogy egy helyre (egymás fölé) két autó is elhelyezhető.

A ház megfelel a kor műszaki és energetikai elvárásainak.

Üzlethelység

A földszinten található 315 m2-es területen intézményi funkció valósítható meg. A terület rendkívül alkalmas kereskedelmi tevékenység, iroda, egészségügyi ellátás vagy akár művészeti galéria kialakítására is.

Az épület elhelyezkedése kuriózumnak minősül, mivel két utcára nyílik, így az üzlethelység esetében mind az ügyfélforgalom mind az árufeltöltés kényelmesen megoldható. Az ingatlan közvetlen környezetében 4 nagy egyetem is található, valamint jelentős állandó lakosságszámmal és turista forgalommal rendelkezik.

Ajánlatkérés